038 – 206 8000

Nieuws

Transferro maakt een vliegende start met de aansluiting van vier nieuwe bedrijven in januari 2020!

Geplaatst op 15 januari 2020

Slijpservice West, Houthandel Graafschap, Bouwcenter Swinkels en Bouwcenter Opreij zijn sinds 1 januari 2020 lid van inkooporganisatie Transferro.

 

Slijpservice West – Luc Steenbergen (vestigingsmanager) en Dick van Veelen (algemeen directeur)

Slijpservice West – Luc Steenbergen (vestigingsmanager) en Dick van Veelen (algemeen directeur)

Slijpservice West Maasdijk

Slijpservice West is een ervaren en dynamisch bedrijf dat van origine gereedschappen slijpt voor de verspanende industrie, met klanten in de metaal-, hout-, aluminium-, kunststof-, vlees- en agrarische industrie. Luc Steenbergen: ‘Inmiddels zijn wij steeds meer een totaalleverancier voor onze klanten en zijn we specialist in gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen’. Luc verwacht veel van de samenwerking met Transferro. ‘Na het bezoek aan het centrale magazijn in Zwolle was het voor mij al snel duidelijk dat het A-merk assortiment van Transferro een goede aanvulling is op mijn huidige programma’.

Slijpservice West is onderdeel van de Vis Groep. De Vis Groep heeft meerder disciplines in de bouw, industrie, installatietechniek en energiewereld. ‘Doordat wij deel uitmaken van een groter geheel hebben wij een solide basis en vooral ook veel kennis en een groot netwerk in eigen huis’, aldus Steenbergen.

Meer informatie: www.slijpservice.nl

Houthandel de Graafschap Didam

De Graafschap Houthandel uit Didam bestaat al meer dan 30 jaar. Frank Lucassen meldt dat ze in 30 jaar flink groter zijn geworden, maar dat ze de intimiteit van het bedrijf met hart en ziel bewaken. Dat onze klanten zich thuis voelen bij ons, dat vinden wij het allerbelangrijkste!

Aansluiting bij Transferro geeft het bedrijf een verbetering van inkoopcondities en de beschikking over bijna 20.000 A-merk artikelen uit het centrale magazijn van Transferro.

‘Het samenwerken met andere bedrijven wordt steeds belangrijker. De Graafschap Houthandel toont veel overeenkomsten met andere aangesloten bedrijven van Transferro, dat biedt veel kennis en een groot netwerk in eigen huis.’

Meer informatie: www.houthandeldidam.nl