038 – 206 8000

Marketing en promotie

Marketing en promotie

Transferro biedt leden ondersteuning in de marketing en promotie van hun bedrijf. De marketingafdeling is opgedeeld in online en offline.

Online marketing
Online marketing heeft door de jaren heen een explosieve groei doorgemaakt. 95% van de bedrijven heeft baat bij activiteiten op het internet. Het is dé nieuwe manier van adverteren. Transferro biedt volop mogelijkheden, zo kunt u gebruik maken van het IJzersterk platform. Eén online omgeving waar u al uw social media kunt beheren, nieuwsbrieven kunt versturen en actie campagnes kunt klaarzetten. Uiteraard kan de afdeling marketing u hierin ontzorgen. Zij nemen u graag werk uit handen.

Narrowcasting
Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden op het gebied van online marketing zoals Narrowcasting. Middels strategisch geplaatste, grote LCD-schermen, informeren we bezoekers in de showrooms bijvoorbeeld over speciale aanbiedingen en nieuwe producten. De schermen worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van Transferro. Narrowcasting is zeer effectief. Onze leden zien duidelijke stijging in de verkoop van de producten die op de schermen getoond worden.

Offline marketing
Traditioneel gezien heeft offline marketing, ofwel Print marketing altijd de dienst uitgemaakt binnen de reclamewereld. Door de jaren heen is de aandacht van fysieke folders en/of catalogi verminderd door toegenomen gebruik van allerlei vormen van digitale marketing. Maar nog altijd blijven gedrukte brochures van grote waarde, vooral als deze gepersonaliseerd zijn. Dit wordt dan ook veelvuldig gedaan bij Probin en Transactie brochures. Maar ook flyers, advertenties, persberichten en instore promotie materiaal sluiten naadloos aan op de behoefte van de leden.

Training en kennisdeling
Transferro organiseert regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor de leden. Hierdoor blijft productkennis up-to-date en worden nieuwe vaardigheden ontwikkeld die weer toepasbaar zijn in de winkels. Om alles in goede banen te leiden beschikt Transferro over het “Transferro Portal” waarin leden inzage hebben in onder andere de voorraden, nieuws kunnen lezen, bestellingen kunnen plaatsen en artikelgegevens op kunnen vragen.

Wilt u ontzorgd worden in uw
marketing en promotie?

Neem contact op met Bianca van Assen, Hendra Frederiks of Tijmen Horstman.

Neem contact op