038 – 206 8000

Logistiek

Logistiek

In ons centrale magazijn in Zwolle verwerken we dagelijks bestellingen. We bevoorraden onze leden eenmaal per week en desgewenst vaker.

Next-day
Leden kunnen op tal van manieren hun logistiek met Transferro optimaliseren. Waar de één kiest voor wekelijkse levering kiest een ander voor elke dag levering. ‘Next-day’ is weinig duurder en zorgt voor optimale bevoorrading en snelle levering voor specials en spoedjes.

Dropshipments
Leveren op de bouwplaats, bij de klant of op het bedrijf is heel normaal. Leveringen kunnen op de volgende dag geleverd worden of op een dag dat het uw klant uitkomt. Transferro maakt het mogelijk dat u, met uw pakbon en tegen minimale kosten, uw eigen leverdatum kan bepalen.

12-uurs levering
Als u gebruik wil maken van onze 12-uurs levering, dan houdt dat in dat wij ’s nachts bij u de goederen kunnen lossen. U heeft dan de keuze om het vóór 18.00 uur ’s avonds te bestellen en geleverd krijgen vóór 06.00 uur ’s ochtends.

Laten afhalen
Het kan soms handiger zijn om goederen af te halen. Transferro maakt dat voor u mogelijk. Het maakt ons niet uit of u dat zelf doet, of dat uw klant zich bij het magazijn meldt. U bepaalt onze servicegraad.