038 – 206 8000

De organisatie

De organisatie

Transferro is ontstaan nadat een klein aantal innovatieve ondernemers in 1973 hun krachten bundelde. Door de jaren heen is Transferro uitgegroeid van inkoopcombinatie tot full-service marketingorganisatie op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen. De organisatie heeft inmiddels tientallen leden.

In de samenwerking met de leden staat nog altijd de gezamenlijke inkoop centraal. Daarnaast biedt Transferro ondersteuning in marketing, promotie, logistiek, automatisering en administratie. Leden besparen hierdoor tijd en geld en verbeteren hun concurrentiepositie. Bovendien, daar waar efficiënter wordt gewerkt, blijft meer tijd over voor ‘de grote lijnen’ van het eigen bedrijfsbeleid en het aanscherpen van vakkennis en vakmanschap.

De zelfstandigheid van de leden en hun lokaal opgebouwde positie in de markt is wat Transferro sterk maakt. Van een franchiseformule is absoluut geen sprake, deelnemers hebben medezeggenschap in het beleid van Transferro.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Missie

‘Transferro is een transparante, coöperatieve organisatie welke zelfstandige handelsbedrijven in ijzerwaren, gereedschappen, bouw- en installatiematerialen ondersteunt in de bedrijfsvoering. Deze ondersteuning bestaat uit gezamenlijke inkoop, logistiek en aanvullende diensten met als doel om de marktpositie van de individuele deelnemers te versterken en hun bestaansrecht op lange termijn te waarborgen.

Transferro streeft er naar om de inkooporganisatie met het grootste aantal unieke onderscheidende zelfstandige bedrijven in de branche te blijven’.

Meer weten over Transferro?

Neem contact op met Marc Kling of Arap-John Tigchelaar.

Neem contact op