038 – 206 8000

Over ons

Ook daarom kies je voor Transferro

  • Efficiënter inkopen
  • Tijd en geld besparen
  • Meer omzet genereren
  • Ruim 19.000 artikelen op voorraad
  • Behoud van uw zelfstandigheid
  • Focus op A-merken
 

Neem direct contact op

De organisatie

Transferro is ontstaan nadat een klein aantal innovatieve ondernemers in 1973 hun krachten bundelde. Door de jaren heen is Transferro uitgegroeid van inkoopcombinatie tot full-service marketingorganisatie op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen… en nog veel meer! Inmiddels telt Transferro meer dan 80 leden.

In de samenwerking met de leden staat nog altijd de gezamenlijke inkoop centraal. Daarnaast biedt Transferro waar gewenst ondersteuning in marketing, promotie, logistiek, automatisering en administratie. Leden besparen hierdoor tijd en geld en verbeteren hun concurrentiepositie. Bovendien, daar waar efficiënter wordt gewerkt, blijft meer tijd over voor ‘de grote lijnen’ van het eigen bedrijfsbeleid en het aanscherpen van assortiment en efficiency.

Meer over de organisatie

Focus op A-merken

Het assortiment in Zwolle bestaat uit ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk en veel, héél veel andere materialen voor de bouw en industrie. Transferro onderscheidt zich door volledige focus op A-merken. Daarom zijn er uitgebreide inkoopmogelijkheden bij alle vooraanstaande A-merk leveranciers. Een centraal magazijn met meer dan 12.000 artikelen staat tot uw beschikking. Leveringen vinden plaats binnen 12 of 24 uur, betrouwbaar en tegen minimale kosten. De zelfstandigheid van de leden en de lokaal opgebouwde positie in de markt is wat de groep leden binnen Transferro sterk maakt. Van een franchiseformule is absoluut geen sprake, aangesloten bedrijven hebben medezeggenschap in het beleid van Transferro. Transferro gelooft écht in samenwerking.

Meer over focus op A-merken

Formules

Samenwerken kun je niet alleen. Inmiddels zijn er al 20 bedrijven in Nederland die gebruik maken van de succesvolle probinformule, een samenwerkingsverband met gezamenlijke strategie, uitstraling en marketing. Maar er is meer!

Lees meer over labels

Marketing en promotie

Transferro biedt leden volop ondersteuning in de marketing en promotie van hun bedrijf. Denk hierbij aan brochures, folders, advertenties, persberichten en instore promotie. Daarnaast organiseert Transferro regelmatig bijeenkomsten en trainingen voor de leden. Hierdoor blijft productkennis up-to-date en worden nieuwe vaardigheden ontwikkelt die weer toepasbaar zijn in de shops. Om alles in goede banen te leiden beschikt Transferro over een extranet waarin leden inzage hebben in onder andere de voorraden, nieuws kunnen lezen, bestellingen kunnen plaatsen en artikelgegevens, facturen, een orderstatus etc. op kunnen vragen.

Lees meer over marketing en promotie

Logistiek

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom naar uw bedrijf.
Dit begint vanaf de inkoop van het product, via het magazijn in Zwolle of rechtstreekse levering naar uw bedrijf of eindafnemer. “De juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheden tegen minimale kosten”.

Aan de ene kant willen de leden kostenminimalisatie en aan de andere kant maximalisatie van de klantenservice zoals snelheid. Om die reden heeft Transferro meerdere logistieke modellen.

Lees meer over logistiek

Maak kennis met de medewerkers van Transferro

De medewerkers van Transferro vertellen u graag meer over Transferro en de manier waarop wij de leden ondersteunen in inkoop, verkoop, logistiek, automatisering, marketing en promotie.

Ontmoet de medewerkers