038 – 206 8000

Nieuws

Van Marcke NV per 1 juni lid van Transferro

Geplaatst op 16 juni 2020

Van Marcke is een Belgische familiebedrijf met ruim 1400 medewerkers en heeft winkels, showrooms en een expertisecentrum.Lees meer…

Onderhoud en reparatie maken Van Iersel sterk

Geplaatst op 26 mei 2020

Voor de ingang van Van Iersel Tuin & Park staat een straatnaambordje met daarop ‘Ronald van Ierselrotonde’. “Een cadeau dat ik kreeg bij de opening van deze zaak in oktober 2019. Het begint al aardig te kloppen want aan deze rotonde zit ook onze technische groothandel Van Iersel Bouw & Industrie”, zegt Ronald van Iersel lachend.

Lees meer…

Nieuwe bestickering voor Probin trailers!

Geplaatst op 25 mei 2020

Transferro werkt al 12,5 jaar samen met transporteur Tielbeke. Een mooie gelegenheid om officieel de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Daarnaast is ook de eerste van de vier Probin trailers met nieuwe bestickering op de weg te zien.

Lees meer…

Huyg profiteert van ‘groot magazijn in Zwolle’

Geplaatst op 26 februari 2020

In de lijst van Transferro-leden is Huyg een ‘vreemde eend’. Als specialist in bevestigingsmaterialen en -systemen voor leidingen en buizen heeft Huyg bv in Almere zich deze eeuw ontwikkeld tot een bekende leverancier binnen de branche.Lees meer…

Transferro maakt een vliegende start met de aansluiting van vier nieuwe bedrijven in januari 2020!

Geplaatst op 15 januari 2020

Slijpservice West, Houthandel Graafschap, Bouwcenter Swinkels en Bouwcenter Opreij zijn sinds 1 januari 2020 lid van inkooporganisatie Transferro.

 Lees meer…

Opnieuw stevige groei bij Transferro

Geplaatst op 1 januari 2020

Niet zoveel groei als voorgaande jaren maar nog steeds prachtige cijfers. De bijna 12% omzetstijging is voor Transferro op zich nog niet zo bijzonder als je het vergelijkt met voorgaande jaren (2017 +25% en 2018 +21,5%).Lees meer…

HBL Online wint Gouden Gazelle

Geplaatst op 2 december 2019

Transferro feliciteert HBL Online met het winnen van de Gouden Gazelle Award in de regio Zuid-Nederland. De eigenaar van o.a. Gereedschapcentrum.nl won in de categorie grootbedrijf.

Lees meer…

Plaatsing Zehnder luchtfilters bij Transferro

Geplaatst op 25 november 2019

Een goede binnenluchtkwaliteit is belangrijk voor de gezondheid van ons personeel. Transferro heeft om die reden gekozen voor Zehnder luchtfilters in het magazijn. Deze luchtfilters zorgen voor een schonere werkomgeving en zijn -in vergelijking met andere luchtfilters- energie besparend.

Lees meer…

Hibin-onderscheiding voor Gerrit Kuiper

Geplaatst op 22 november 2019

Transferro-lid Gerrit Kuiper heeft afscheid genomen als directeur van Kuipers Bouwmaterialen en Steenhandel. Dit was voor de Koninklijke Hibin een mooi moment om hun oud-bestuurslid te benoemen tot erelid. Gerrit Kuiper ontving de onderscheiding uit handen van Hibin-voorzitter Pieter van Leusden.

Lees meer…

Bouwcenter Eppinga lid van Transferro

Geplaatst op 30 augustus 2019

 

Per 1 september treedt Bouwcenter Eppinga (Drachten) toe als lid van Transferro. Eppinga hout & bouwmaterialen is al meer dan dertig jaar een begrip in Zuid Oost Friesland (Fryslân) en is de handelsnaam voor Eppinga BV. Eppinga is als familiebedrijf in Ureterp begonnen. In 2012 is Eppinga verhuisd naar bedrijvenpark A-zeven Noord in Drachten.Lees meer…