038 – 206 8000

Nieuws

Technische groothandel Huisman uit Staphorst sluit per 1 november aan bij Transferro

Geplaatst op 30 oktober 2020

Huisman is een technische groothandel voor machines, gereedschappen en toebehoren voor aannemersbedrijven, hout- en metaalindustrie, grondverzet- en straatmakers.

Lees meer…

IJzerhandel Zuid sluit zich op 1 november 2020 aan bij Transferro

Geplaatst op 26 oktober 2020

IJzerhandel Zuid is sinds 1952 gevestigd in Amsterdam en heeft een uitgebreid assortiment voor bedrijven en particulieren. Van een buurtwinkel in Amsterdam is IJzerhandel Zuid uitgegroeid tot een professionele ijzerwaren vakhandel met meer dan 23.000 artikelen op voorraad.

Lees meer…

Op 1 november sluit Stam & Stevens B.V. zich aan bij Transferro

Geplaatst op 13 oktober 2020

Stam & Stevens B.V. wordt op 1 november lid van Transferro. De partners en broers Peter en Ernst Stam zijn gevestigd in Schagen en zijn online actief met o.a. onlinedeurbeslag.com.

Lees meer…

Transferro verwelkomt technische groothandel Van Beekveld uit Heeswijk-Dinther

Geplaatst op 1 oktober 2020

Per 1 oktober 2020 verwelkomt Transferro een nieuw lid: Van Beekveld, dé technische groothandel uit Heeswijk-Dinther. Van Beekveld is een echt familiebedrijf, gestart met het repareren van elektrisch gereedschap op kleine schaal door Rien van Beekveld. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot technische groothandel, verhuurbedrijf én leveren ze hun eigen specialistische machines; van productie tot verkoop (bekend als Ribema Tools b.v.). Anno 2020 staat zoon Mike van Beekveld aan het roer.

Lees meer…

Teamwork maakt VOA Scherpenzeel verbinder

Geplaatst op 9 september 2020

Snelheid, binding, actief meedenken met de klant en bovenal teamwork. Dat zijn voor eigenaar Paul van der Poel van VOA Scherpenzeel de zaken waarom het draait in het ondernemen.

Lees meer…

Michael Steenbeek is de nieuwe formulemanager voor Probin

Geplaatst op 1 september 2020

Vanaf 1 september versterkt Michael Steenbeek het groeiende team van Transferro als Formulemanager van Probin. Steenbeek werkte onder andere bij Isero, Destil, De Stiho Groep (Giebels), Bo-Mij en laatst bij Exalto.

Met zijn ruime ervaring op het gebied van productmanagement, verkoop en marketing gaat hij bij Transferro zorgdragen voor de verdere groei en ontwikkeling van de Probin-formule.

Peter Kiesbrink met pensioen na 47 jaar Transferro

Geplaatst op 29 juli 2020

Dinsdag 28 juli was het de laatste werkdag van onze collega Peter Kiesbrink. Na ruim 47 jaar gaat hij van zijn welverdiende pensioen genieten. Peter is al werkzaam bij Transferro sinds 1973 en is een van de eerste medewerkers. Vanaf 1978 werd Peter verantwoordelijk voor het magazijn en later de logistiek.

Lees meer…

Transferro ontvangt NL Terreinlabel

Geplaatst op 16 juli 2020

Transferro heeft vol trots een NL Terreinlabel van Lodewijk Hoekstra namens het NL Greenlabel ontvangen. De afgelopen maanden heeft Transferro zich gericht op het aanleggen van een bijzondere tuin vol prachtige bloemen en belangrijke insecten.

Lees meer…

Van Marcke NV per 1 juni lid van Transferro

Geplaatst op 16 juni 2020

Van Marcke is een Belgische familiebedrijf met ruim 1400 medewerkers en heeft winkels, showrooms en een expertisecentrum.Lees meer…

Onderhoud en reparatie maken Van Iersel sterk

Geplaatst op 26 mei 2020

Voor de ingang van Van Iersel Tuin & Park staat een straatnaambordje met daarop ‘Ronald van Ierselrotonde’. “Een cadeau dat ik kreeg bij de opening van deze zaak in oktober 2019. Het begint al aardig te kloppen want aan deze rotonde zit ook onze technische groothandel Van Iersel Bouw & Industrie”, zegt Ronald van Iersel lachend.

Lees meer…