038 – 206 8000

Nieuws

Teamwork maakt VOA Scherpenzeel verbinder

Geplaatst op 9 september 2020

Snelheid, binding, actief meedenken met de klant en bovenal teamwork. Dat zijn voor eigenaar Paul van der Poel van VOA Scherpenzeel de zaken waarom het draait in het ondernemen.

Lees meer…

Michael Steenbeek is de nieuwe formulemanager voor Probin

Geplaatst op 1 september 2020

Vanaf 1 september versterkt Michael Steenbeek het groeiende team van Transferro als Formulemanager van Probin. Steenbeek werkte onder andere bij Isero, Destil, De Stiho Groep (Giebels), Bo-Mij en laatst bij Exalto.

Met zijn ruime ervaring op het gebied van productmanagement, verkoop en marketing gaat hij bij Transferro zorgdragen voor de verdere groei en ontwikkeling van de Probin-formule.

Peter Kiesbrink met pensioen na 47 jaar Transferro

Geplaatst op 29 juli 2020

Dinsdag 28 juli was het de laatste werkdag van onze collega Peter Kiesbrink. Na ruim 47 jaar gaat hij van zijn welverdiende pensioen genieten. Peter is al werkzaam bij Transferro sinds 1973 en is een van de eerste medewerkers. Vanaf 1978 werd Peter verantwoordelijk voor het magazijn en later de logistiek.

Lees meer…

Transferro ontvangt NL Terreinlabel

Geplaatst op 16 juli 2020

Transferro heeft vol trots een NL Terreinlabel van Lodewijk Hoekstra namens het NL Greenlabel ontvangen. De afgelopen maanden heeft Transferro zich gericht op het aanleggen van een bijzondere tuin vol prachtige bloemen en belangrijke insecten.

Lees meer…

Van Marcke NV per 1 juni lid van Transferro

Geplaatst op 16 juni 2020

Van Marcke is een Belgische familiebedrijf met ruim 1400 medewerkers en heeft winkels, showrooms en een expertisecentrum.Lees meer…

Onderhoud en reparatie maken Van Iersel sterk

Geplaatst op 26 mei 2020

Voor de ingang van Van Iersel Tuin & Park staat een straatnaambordje met daarop ‘Ronald van Ierselrotonde’. “Een cadeau dat ik kreeg bij de opening van deze zaak in oktober 2019. Het begint al aardig te kloppen want aan deze rotonde zit ook onze technische groothandel Van Iersel Bouw & Industrie”, zegt Ronald van Iersel lachend.

Lees meer…

Nieuwe bestickering voor Probin trailers!

Geplaatst op 25 mei 2020

Transferro werkt al 12,5 jaar samen met transporteur Tielbeke. Een mooie gelegenheid om officieel de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Daarnaast is ook de eerste van de vier Probin trailers met nieuwe bestickering op de weg te zien.

Lees meer…

Huyg profiteert van ‘groot magazijn in Zwolle’

Geplaatst op 26 februari 2020

In de lijst van Transferro-leden is Huyg een ‘vreemde eend’. Als specialist in bevestigingsmaterialen en -systemen voor leidingen en buizen heeft Huyg bv in Almere zich deze eeuw ontwikkeld tot een bekende leverancier binnen de branche.Lees meer…

Transferro maakt een vliegende start met de aansluiting van vier nieuwe bedrijven in januari 2020!

Geplaatst op 15 januari 2020

Slijpservice West, Houthandel Graafschap, Bouwcenter Swinkels en Bouwcenter Opreij zijn sinds 1 januari 2020 lid van inkooporganisatie Transferro.

 Lees meer…

Opnieuw stevige groei bij Transferro

Geplaatst op 1 januari 2020

Niet zoveel groei als voorgaande jaren maar nog steeds prachtige cijfers. De bijna 12% omzetstijging is voor Transferro op zich nog niet zo bijzonder als je het vergelijkt met voorgaande jaren (2017 +25% en 2018 +21,5%).Lees meer…