Maak kennis met de medewerkers van Transferro

Onze medewerkers vertellen u graag meer over Transferro en de manier waarop wij onze leden
ondersteunen in inkoop, verkoop, logistiek, automatisering, marketing en promotie.

Nora Hukubun Gastvrouw / Receptioniste

Omdat we in het magazijn met ‘shifts’ werken, maar ook omdat er heel veel gasten op een dag bij Transferro op bezoek komen, hebben we Nora aangetrokken om ons te ondersteunen. Nora houdt de vergaderzalen en spreekkamers netjes, zorgt voor lunches, koffie en thee. Ze zorgt ervoor dat iedereen het prima naar z’n zin heeft en dat gasten zich ook echt gast voelen. En is er een uurtje over? Dan springt ze bij op de receptie. Als Nora er niet is, is het kantoor zowat ontregeld.

 

Lees meer Mail Nora 038 - 206 8000

Joep Verduijn Projectmanager

Joep werkt sinds januari 2019 bij Transferro op de afdeling Inkoop. De taken die Joep o.a. uitvoert, zijn het bijhouden van prijsmutaties en ondersteuning bieden voor leden bij inkoopvragen. Zijn opgebouwde werkervaring bij één van de Transferro-leden, met als specialisatie hang- en sluitwerk, komt daarbij goed van pas.

 

Lees meer Mail Joep 038 206 8014

Richard Reijneke ICT programmeur

Richard is al sinds januari 2015 werkzaam als ICT programmeur. Hoofdzakelijk zorgt Richard voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het onderhouden van de nieuwe en bestaande In House ERP-software. Verder ondersteunt Richard zijn collega’s met de dagelijkse support aanvragen op IT-gebied.

 

Lees meer Mail Richard 038 206 8060

Anouk van Zwolle Medewerkster verkoop

Anouk kwam in april 2019 bij Transferro werken. Eerst als BBL-student, inmiddels fulltime bij Transferro in dienst. Anouk is werkzaam op de afdeling Verkoop.

 

Lees meer Mail Anouk 038 206 8020

Bart Kleine Inkoper

Bart Kleine werkt sinds november 2019 bij Transferro als inkoper. Bart heeft veel productkennis als het gaat om ijzerwaren en gereedschappen. In de periode voordat hij bij Transferro kwam, heeft Bart veel verkoopervaring opgedaan bij één van de leden van Transferro.

 

Lees meer Mail Bart 038 206 8015

Bianca van Assen Manager Marketing

Bianca is sinds 2016 werkzaam bij Transferro. De eerste jaren heeft zij zich voornamelijk met de online marketing bezig gehouden, tegenwoordig houdt zij zich bezig met het hele marketingpakket dat Transferro aan haar leden biedt. Ze is een spin in het web en ze staat nauw in contact met leden en leveranciers.

 

Lees meer Mail Bianca 038 - 206 8031

Hendra Frederiks Marketeer

Hendra is sinds 2018 werkzaam bij Transferro en maakt onderdeel uit van het marketingteam. Hij is het aanspreekpunt voor de Transactie-formule. Hendra zorgt o.a. voor de realisatie en promotie van de Transactie brochure.

 

Lees meer Mail Hendra 038 - 206 8032

Ruud van der Weerd Manager Inkoop

Ruud is sinds 2008 inkoopmanager bij Transferro. Hij zorgt ervoor dat de wensen van de leden worden doorvertaald in het gezamenlijke inkoopbeleid. Daarvoor voert Ruud inkoopgesprekken, hij bezoekt leden en leveranciers, doet prijscorrecties en lost logistieke problemen op.

 

Lees meer Mail Ruud 038 - 206 8000

Johan Wichgers Manager ICT

Johan is sinds 2019 werkzaam bij Transferro als manager ICT. Johan kwam daarvoor al meer dan 25 jaar bij Transferro als ICT-adviseur, techneut en software ontwikkelaar. Hij is verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde zaken.

 

Lees meer Mail Johan 038 206 8060

Marc Kling Projectmanager

Marc is sinds 2009 werkzaam bij Transferro en het eerste aanspreekpunt voor nieuwe leden. Hij is veel onderweg om zowel nieuwe, als bestaande leden te bezoeken en te begeleiden.

 

Lees meer Mail Marc 038 - 206 8028

Arap-John Tigchelaar Directeur

Arap-John is sinds september 2013 algemeen directeur van Transferro. In de jaren daarvoor was hij onder andere werkzaam als formulemanager en later marketingmanager.

 

Lees meer Mail Arap-John 038 - 206 8068

Michael Steenbeek Formulemanager Probin

Michael is sinds 2020 werkzaam bij Transferro als Formulemanager Probin. Hij heeft contact met de verschillende Probin leden en is het aanspreekpunt wanneer Transferro leden zich willen aansluiten bij de Probin Formule.

 

Lees meer Mail Michael 038 206 80 27

Heidy Poppe Managementassistent

Sinds de zomer van 2018 is Heidy bij Transferro managementassistent. Zij is verantwoordelijk voor het ondersteunen van het managementteam. Ze verzorgt afspraken voor het MT en doet de voorbereiding en verslaglegging van leden-, bestuurs- en MT-vergaderingen. Heidy verzorgt tevens de ledenadministratie en de contracten. Bij afwezigheid van elk MT-lid is zij een direct aanspreekpunt. Heidy is een echte spil in de organisatie.

 

Lees meer Mail Heidy 038 206 8002

Katinka Bos Hoofd Administratie

Katinka is sinds 2013 werkzaam bij Transferro en hoofd van onze afdeling administratie. Zij is de spil in de organisatie en heeft dagelijks contact met onze leveranciers en onze leden.

 

Lees meer Mail Katinka 038 - 206 8051

Anita van de Weerd HR Manager

Anita is sinds het najaar van 2020 werkzaam bij Transferro als HR Manager. Met haar 20 jaar ervaring als directie assistent en HR manager zorgt zij er binnen Transferro voor dat alles op het gebied van personeelszaken zo soepel mogelijk verloopt.

 

Lees meer Mail Anita 038 206 8009

Anja Westenberg Manager front office

Anja werkt sinds 2014 bij Transferro en bekleedt inmiddels de functie Manager Front Office. Zij heeft binnen Transferro al vele facetten gezien en stuurt de afdeling Verkoop Binnendienst aan.

 

Lees meer Mail Anja 038 - 206 8001

Ramón Timmerman Boekhoudkundig medewerker

Ramón is bij Transferro gekomen als orderbegeleider. In deze rol heeft hij veel processen leren kennen. In zijn huidige functie als boekhoudkundig medewerker heeft hij daar veel profijt van. Hij is een belangrijke schakel geworden op de administratie. Hij houdt zich bezig met de verwerking van orders die uit het magazijn terugkomen. Als Katinka niet aanwezig is, kun je altijd bij Ramón terecht.

 

Lees meer Mail Ramón 038 - 206 8050

Roos Klompmaker Orderbegeleider

Roos ging in 2017 als stagiaire administratie aan de slag bij Transferro. Vandaag de dag is Roos werkzaam als orderbegeleider. Roos zorgt ervoor dat het proces van bestelling tot aflevering soepel verloopt. Wat ze er zo leuk aan vindt? “Het werk is heel afwisselend, van contact met leden tot meedenken in het magazijn.” Nauwkeurig en met een nieuwsgierige blik, zo gaat Roos te werk.

 

 

Lees meer Mail Roos 038 - 206 8020

Bertus Kamphuis Magazijn medewerker

Bertus werkt sinds 2008 weer bij Transferro. Na de verhuizing van Transferro naar Zwolle is hij korte tijd elders werkzaam geweest, maar al snel kwam hij gelukkig terug bij Transferro. Bertus is één van de logistieke medewerkers die zich bezig houdt met de verdeelorders.

 

Lees meer Mail Bertus 038 206 8070

Marco Koggel Teamleider Magazijn

Marco is sinds 2017 werkzaam bij Transferro en begon als verdeler in het magazijn. Inmiddels is hij teamleider en zorgt hij er samen met zijn team voor dat de orders elke dag op tijd het magazijn verlaten en dat alles soepel verloopt. Marco is een echte teamspeler en werkt oplossingsgericht.

 

Lees meer Mail Marco

Gaby Grootoonk Medewerkster verkoop

Sinds het najaar van 2020 is Gaby werkzaam bij Transferro op de afdeling verkoop. Gaby heeft een achtergrond in retail als filiaalmanager. Op de afdeling is ze één van de aanspreekpunten voor de leden van Transferro.

 

Lees meer Mail Gaby 038 - 206 8020

Victor Post Medewerker verkoop

Victor is sinds 2020 werkzaam bij Transferro op de afdeling Verkoop. Victor is samen met zijn collega’s hét centrale aanspreekpunt voor leden en leveranciers van Transferro.

 

Lees meer Mail Victor 038 - 206 8020

Willem van der Vegt Orderpicker

Willem kwam in 2003 bij Transferro werken. Willem is orderpicker in het magazijn. Hij verzamelt dagelijks alle producten voor leden vanuit de voorraad van Transferro. De leden ontvangen deze producten dagelijks of wekelijks.

 

Lees meer Mail Willem 038 206 8070

Wendy van der Veen Medewerkster verkoop

In november 2018 is Wendy bij Transferro op de afdeling administratie begonnen. Inmiddels is zij werkzaam op afdeling Verkoop. Wendy: “Het leukste van mijn werk vind ik klanten zo correct mogelijk te woord te staan en begeleiden naar een antwoord. Het administratieve werk is afwisselend en leerzaam. Gelukkig is er continu voldoende werk bij Transferro. We hoeven ons niet te vervelen.”

 

Lees meer Mail Wendy 038 - 206 8020

Henk Zweering Medewerker ICT

Henk is sinds 1993 werkzaam bij Transferro en samen met drie collega’s verantwoordelijk voor alle automatisering. Zowel in-company als voor de leden met het ERP-pakket van Transferro.

 

Lees meer Mail Henk 038 - 206 8060

Hilde Speijer Medewerkster verkoop

Hilde is sinds 2016 werkzaam bij Transferro. Ze is begonnen als databeheerder en vervult nu de rol van medewerkster verkoop.

 

Lees meer Mail Hilde 038 - 206 8020

Esther Dekker Medewerkster verkoop

Esther is sinds 1997 werkzaam bij Transferro. Ze is begonnen op de administratie, vervolgens doorgestroomd naar de afdeling Inkoop en nu zit ze vol enthousiasme op de afdeling Verkoop. 

 

Lees meer Mail Esther 038 - 206 8020

Wim Dijkgraaf Teamleider logistiek

“Ik werk ruim 40 jaar bij Transferro en wat we nu meemaken is toch wel echt heel bijzonder. Bizar hoeveel dat magazijn in- en uit gaat. In de laatste 5 jaar hebben we wel bijzonder veel veranderingen voor onze kiezen gekregen. Niet alles is een verbetering maar verreweg het meeste wel.” Wim ondersteunt samen met Mike de logistieke processen. “Een leuke baan die ik met gemak tot mijn pensioen volhoud zo.”

 

Lees meer Mail Wim 038 - 206 8070

Henk Kamphuis Manager logistiek

Sinds 2008 werkt Henk bij Transferro. Als manager logistiek heeft hij veel contact met onze huistransporteur en andere transportbedrijven.

 

Lees meer Mail Henk 038 - 206 8070

Mike Westerop Teamleider logistiek

Omdat Transferro met ‘shifts’ werkt zijn er twee teamleiders die de dagelijkse gang van zaken in het magazijn en logistieke proces bewaken. “Ik voel me een soort meewerkend voorman en heb elke dag enorm veel genoegen in mijn werk als het weer gelukt is om alles keurig en op tijd weg te krijgen. Het is een hectische baan waar altijd de uitdaging is de orderstroom te verwerken.”

 

Lees meer Mail Mike 038 - 206 8070

Jan Nijhof Medewerker bedrijfsbureau

“Ik loop al meer dan 40 jaar mee bij Transferro. Tegenwoordig op het Bedrijfsbureau in het magazijn als 1e lijn vraagbaak voor de mail en telefoontjes.”

 

Lees meer Mail Jan 038 - 206 8070

Jacqueline Seine Receptioniste

Sinds 2015 werkt Jacqueline bij Transferro. Ze handelt alle inkomende telefoontjes af, ontvangt bezoek en verricht administratieve werkzaamheden.

 

Lees meer Mail Jacqueline 038 - 206 8000