038 – 206 8000

Ruud van der Weerd

Ruud is sinds 2008 inkoopmanager bij Transferro. Hij zorgt ervoor dat de wensen van de leden worden doorvertaald in het gezamenlijke inkoopbeleid. Daarvoor voert Ruud inkoopgesprekken, hij bezoekt leden en leveranciers, doet prijscorrecties en lost logistieke problemen op.

Wij geloven in samenwerken
Ruud: “Transferro is veel meer dan een administratief verwerkingskantoor. Bij Transferro gaat het echt om het samen doen. Het samen doen met onze leden en het samen doen met onze leveranciers. Gezamenlijk inkopen en voorraden beheren, is daar slechts een aspect van.”

“Wat een mooi voorbeeld is, zijn onze schappenplannen. Het initiatief daartoe leggen we tijdens inkoopvergaderingen, waarbij altijd een 12-tal leden aanwezig is. We stellen dan het complete schap samen van een merk, dat door de deelnemende bedrijven één-op-één in de zaak kan worden gepresenteerd. De leverancier is zo verzekerd van een mooie presentatie en promotie van zijn producten. Voor de leden is het denkwerk al gedaan en levert het voordeel op. De artikelen in het schappenplan zijn in Zwolle altijd op voorraad. Hierdoor is het leverbaar tegen extra aantrekkelijke prijzen.”

Terug naar medewerkers