038 – 206 8000

Peter Kiesbrink

Peter werkt bij Transferro sinds de oprichting in 1973. Hij is verantwoordelijk voor alle logistiek voor wat betreft het magazijn in Zwolle.

Peter: ‘Dinsdag is hier in het magazijn vrijwel altijd de drukste dag, maar door alle ‘dagelijkse zendingen’ zijn we bijna op een niveau dat het elke dag van de week een sport is om alles netjes de deur uit te krijgen. We verpakken alle bestellingen op pallets met opzetranden en versturen ze met Dedicated Transport. Dat wil zeggen dat alles direct naar de plaats van bestemming gaat. Het wordt vrijwel nooit eerst weer ergens uitgeladen en vervolgens weer ingeladen. Daardoor komt ook het lang-goed, zoals profielen, waterpassen maar ook betonmolens, zonder problemen bij onze leden aan.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid van dropshipments. We hebben daarvoor een speciale ruimte ingericht om zendingen te verpakken en verzendklaar te maken. Op deze manier kunnen we garanderen dat de eindgebruiker de volgende werkdag zijn pakketje in huis heeft.

Het is een leuke club mensen hier. We zijn servicegericht en flexibel. En de contacten met de leden zijn erg goed. Het is niet voor niets dat ik het hier al meer dan 40 jaar werk.’

Terug naar medewerkers