038 – 206 8000

Katinka Bos

Katinka is sinds 2013 werkzaam bij Transferro en hoofd van onze afdeling administratie. Zij is de spil in de organisatie en heeft dagelijks contact met onze leveranciers en onze leden.

Meer dan 230.000 facturen per jaar
Katinka: “Op de afdeling administratie verwerken we, vrijwel geheel elektronisch, zo’n 1.000 facturen per dag, meer dan 230.000 facturen per jaar. Onze leden bestellen zowel uit ons eigen magazijn als direct bij leveranciers. Beide factuurstromen lopen via ons, waarbij elk Transferro-lid één keer per dag of één keer per week een overzicht ontvangt van alle facturen die we voor hen hebben verwerkt. Alle betalingen zijn dan al geregeld.”

Rust en overzicht
“Voor onze leden scheelt dit heel veel tijd. En voor de leveranciers brengt het rust en overzicht. Dit is precies wat wij willen creëren, zodat zij niet tientallen losse bestellingen en facturen ontvangen. We hebben voor alle betalingen één contactpersoon en wij zijn ervan verzekerd dat de facturen op tijd worden betaald.”

Nauwkeurig werken
“Bij Transferro werken wij erg nauwkeurig. Alle bedragen en product- en bedrijfsgegevens moeten juist zijn. Daarom wordt elke factuur deels geautomatiseerd en drie keer gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles klopt.”

Terug naar medewerkers